0,00 0
Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

 0,00 0
Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Binnen 1 - 3 dagen verzonden | Gratis sample bij bestelling | Gratis verzending in Nederland vanaf €60
Smaak van de maand: Oh Happy Day Bio
Gebruik code happyday voor 10% korting. Geldig t/m 31-5-2024

Winterthee top 5

winterthee top 5

Winterthee top 5

In deze winterthee top 5 beschrijf ik de lekkerste theesoorten om te drinken in het winterseizoen.

De wintermaanden en feestdagen zijn in aantocht. Een perfect moment om eens een blog te schrijven over een winterthee top 5 smaken die jij kan drinken in de winter. Deze theesmaken kun je natuurlijk ook heel leuk cadeau geven aan een echte theeliefhebber. Samen met een aantal accessoires zoals T-sac Theefilters Nummer 2: Voor grote glazen en mokken en bijvoorbeeld een aantal kandijsuiker stokjes mooi verpakt super leuk om te geven!

In de knusse omhelzing van je favoriete deken, terwijl het buiten waait en regent. De avonden donkerder worden, is er niets dat je meer kan verwarmen dan een dampende kop heerlijke losse thee. Hoe je de perfecte kop losse thee zet lees je in de blog Thee Zetten: Jouw perfecte kop losse thee

De winter brengt niet alleen kou, maar ook een onvergelijkbare magie met zich mee. Het is een seizoen waarin de wereld lijkt te vertragen, waar we ons terugtrekken in de warmte van onze huizen en tijd nemen voor onszelf.

De keuze van je theesmaak in de winter is meer dan slechts een verkwikkend drankje; het is een ritueel dat de zintuigen betovert en de ziel omarmt. Deze blog neemt je mee op een reis door de winterthee top 5 die je hart verwarmen en je geest kalmeren tijdens de wintermaanden. Elk van deze theeën roept een eigen emotie op, van troost tot verwondering, en belooft je een onvergetelijke ervaring bij elke slok.

Laat jezelf onderdompelen in deze winterthee top 5 en ontdek welke smaken jouw winterse avonden extra speciaal zullen maken. Bereid je voor op een reis vol verwondering, gezelligheid en genot terwijl we samen de kracht van losse thee omarmen om de koude winterdagen te verwarmen.

Dan komt nu de winterthee top 5. Ik wens je veel plezier met lezen!

Losse thee winterdroom

De eerste smaak in deze winterthee top 5. Deze overheerlijk thee is echt heerlijk om in de herfst en winter te drinken. Een heerlijke losse thee met stukjes appel en kaneel. Wil je meer weten over deze thee lees dan het blog Winterdroom thee: Geniet van de magie van de winter

Shop jouw zakje thee op Proef de winter met winterdroom thee

Winterthee

Losse thee winterspice

Winterspice een van mijn favoriete smaken. Heerlijk kruidig en verwarmend om te drinken onder een dekentje op de bank tijdens de koude dagen in de winter. Ben jij een liefhebber van glühwein? Dat komt goed uit! Met deze mix kun je dat perfect zelf maken. In het blog Zelf glühwein maken met Winterspice: Recept en Genot. vind je een recept om dit zelf te maken. Heel makkelijk om te maken zo geniet je al snel van een heerlijke mok homemade glühwein! Maak de glühwein ook eens voor je vrienden of familie. Ik weet zeker dat ze onder de indruk zijn van de heerlijke glühwein die jij ze serveert tijdens een gezellige avond samen zijn.

Laat ze ook gerust deze winterthee top 5 blog lezen. Misschien ontdekken ze wel een thee die ze graag eens zouden uitproberen.

Jouw zakje shop je makkelijk hier: Winterspice kruidenmix: smaakvolle avonden gegarandeerd

Winterthee top 5

Losse thee Old Dutch applepie

Een heerlijke thee waar geen homemade appeltaart aan kan tippen. Een kruidenthee die cafeïnevrij is met appel, kaneel, sinaasappel en amandel.

Een zakje van deze thee bestel je op: Old Dutch applepie

old dutch applepie

Losse thee santa’s choice

Een heerlijke zwarte kerst thee.

Deze zwarte kerst thee met amandel en kaneel gaat jou geheid in een kerststemming brengen. De thee is zeker ook goed te drinken na alle feestdagen. Zo kan jij extra lang genieten van de heerlijke thee Santa’s choice. Bestel vandaag nog jouw zakje Santa’s choice ,zodat jij met de feestdagen kan genieten een heerlijke kerstthee.

Winterthee top 5

Losse thee Oh! Christmas tea

Nog zo’n heerlijke kerst thee die jij geproefd moet hebben!

Ben jij gek op groene thee? Dan is dit de thee voor jou! Deze heerlijke thee heet dan wel Oh! Christmas tea, maar kun je ook prima voor en na de kerstdagen drinken. De groene thee houdt en licht en zorgt ervoor dat de thee niet te zoet is.

Kijk er wel voor uit dat je de thee niet zet met water water net gekookt heeft, maar laat het even een paar minuten afkoelen tot rond de 75 graden. Zo voorkom je dat de thee bitter wordt.

Dit was voor mij een reden om op zoek te gaan naar een goede losse thee en een duidelijk beschrijving hoe je groene thee moet zetten.

En nu ben ik gewoon mijn eigen webshop met losse thee gestart, omdat ik vind dat geen enkele thee, maar met name groene thee niet bitter hoort te zijn. Een verse kop thee daar moet je van genieten en niet denken brrr wat bitter ik gooi het maar weg.

Winterthee top 5

Probeer deze heerlijke smaken vandaag nog! Stel hier je pakketje samen met de heerlijkste winterthee smaken om te drinken in de winter Kerst

Een aantal van deze thee smaken zijn niet geschikt voor mensen met een notenallergie.

Mocht jij willen weten welke thee dan geschikt is voor jou om in de winter te drinken? Neem dan gerust contact met mij op via contact@theeboetiekjolien.nl ik help je graag om een heerlijke passende geschikte thee uit te zoeken die voldoet aan jouw wensen.

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze blog winterthee top 5 vond. Laat je even een reactie achter? Dat zou ik super tof vinden!

Als je deze blog over de winterthee top 5 wil delen met vrienden op social media heel graag! Daar word ik ontzettend blij van.

Dank je wel voor het lezen!

Liefs Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Volg ons op social media!

  Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

  Facebook
  Instagram

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

  Volg ons op social media!

  Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

  Facebook
  Instagram

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

  Klantenservice

  Copyright © 2023 - 2024 Theeboetiek Jolien

  [Webdesign by EvoWeb]