Over mij

Ik neem je graag mee in mijn wereld van thee

Thee, wat is daar zo bijzonder aan? Nou best een heleboel! Precies de reden dat ik begonnen ben met Theeboetiek Jolien. Aangenaam kennis te maken 😊. Ik vertel je graag wat meer over mij, zodat je me wat beter leert kennen.

Thee die jouw dag een beetje beter maakt

Mijn naam is dus Jolien en ik ben de oprichter van deze Theeboetiek. Voor mij is elk kopje thee echt eventjes genieten. Een klein momentje voor mijzelf. Maar wat ik miste is een assortiment verse, kwalitatief goede thee die past bij het seizoen van het jaar.

Ik bedoel, ken je dat gevoel als je in het voorjaar vers gemaaid gras ruikt? Een verfrissende wandeling door het bos maakt vlak nadat het heeft geregend. Of warme appeltaart ruikt als je na een stortbui in een warm huis stapt om met een fleecekleedje op de bank te kruipen? Dit zijn ultieme genietmomentjes. Alleen om elke dag gras te maaien, een boswandeling te maken of appeltaart te bakken is ook weer zo wat.

Dus bedacht ik een manier om jou wat meer van deze genietmomentjes te bezorgen. Want de geur en smaak hebben direct invloed op jouw zintuigen.

Samen met mijn knappe Labrador Ivy (mijn persoonlijke partner in crime) bouwde ik deze fijne webshop. Vol kleine cadeautjes voor jezelf of iemand anders.