Koop gemakkelijk jouw losse thee bij Theeboetiek Jolien
 0,00 0

Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

 0,00 0

Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Koop gemakkelijk jouw losse thee bij Theeboetiek Jolien
Binnen 1 - 3 dagen verzonden | Gratis sample bij bestelling | Gratis verzending in Nederland vanaf €60

De 5 leukste Sinterklaas cadeautjes voor theeliefhebbers

De 5 leukste Sinterklaas cadeautjes voor theeliefhebbers

De decembermaand is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Hierin dient zich ook pakjesavond aan. Jij als volwassene wordt toch ook blij van een cadeautje geven of ontvangen? Voor de 5 leukste Sinterklaas cadeautjes voor theeliefhebbers moet je bij Theeboetiek Jolien zijn.

Want hoe leuk is het om een echte theeleut binnen jouw familie, vriendengroep, collega enz te verrassen met een lekkere verse thee of mooie accessoires om thee te zetten.

In deze blog geef ik je 5 tips voor een leuk Sinterklaas cadeautje. Voor de theeliefhebber die het echt zal waarderen en er heel blij van wordt. Zet een kop van je favoriete verse thee, ga er lekker voor zitten en laat je inspireren:

1. Chocoladeletter met kruidige Sinterklaasthee

Sinterklaas en chocoladeletters gaan hand in hand. Voor een echte theeliefhebber heb ik dit cadeautje: een chocoladeletter (S of P) in combinatie met een zakje van 50 gram heerlijke Sinterklaas thee dit is voldoende voor 25 koppen. De rooibos thee is kruidig en warm van smaak. De perfecte thee voor een koude avond in december waarop je verlangt naar warmte. Deze thee bevat amandelschaafsel als een van de ingrediënten. Hierdoor is het niet geschikt voor mensen die een notenallergie hebben.

2. Adventskalender met 12 soorten losse thee

Wat is er leuker dan om in de aanloop naar kerst elke dag een nieuwe smaak thee te ontdekken? Ik neem je 12 dagen mee langs verschillende aroma’s. De kalender bevat een mix van groene thee, oolong thee, zwarte thee, kruiden thee en rooibos thee. 12 dagen open je een nieuw zakje van 10 gram losse thee. Dit is voldoende voor 3-5 koppen thee.

Dit cadeau is perfect om in de feeststemming te komen, nieuwe smaken te proberen en misschien ontdek je wel jouw favoriete nieuwe theesmaak.

3. Glühwein cadeau pakketje

Ken jij iemand die dol is op een glas glühwein? Dan is dit het perfecte cadeautje om te schenken. Met dit pakketje heb je bijna alles in huis om glühwein te maken. Je hoeft alleen nog maar zelf de wijn, sinaasappel en kruiden in huis te halen. Het pakket bestaat uit: blikje van 100 gram winterspice, 4 theefilters in een mok, 2 waxinelichtjes, een aantal lekkere chocolaatjes gepresenteerd op een leuk dienblad. Een recept om de glühwein te maken mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Een perfect pakket voor een gezellige avond samenzijn met vrienden en/of familie. Heerlijk samen genieten van een homemade glühwein

4. RVS theefilter met lekbakje

Toe aan een kop lekkere verse thee, maar geen zin aan geknoei met het vullen van een papieren theefilter? Met dit handige theefilter met lekbakje gemaakt van RVS zet je in een handomdraai een kop verse thee. Is de thee klaar met trekken? Dan zet je het filter makkelijk op het lekbakje, zodat je geen druppels thee op je schone aanrecht krijgt. Nooit meer een rommelig aanrecht met dit stijlvolle theefilter. Het mooiste van alles? Het theefilter is geschikt voor in de vaatwasser scheelt je toch mooi weer extra afwas.

5. Een cadeaubon voor thee en accessoires

Heb je echt geen idee wat je als cadeautje aan de theeliefhebber moet geven? Dan zit je met een cadeaubon altijd goed. Het bedrag van de cadeaubon kan je zelf kiezen er zit altijd een sample thee bij. Hiermee kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete thee uitkiezen. Of misschien wat handige accessoires om een lekkere kop thee te zetten. Een cadeaubon is flexibel en perfect voor elke theeliefhebber.

Dit zijn de 5 leukste Sinterklaas cadeautjes voor theeliefhebbers waarmee je altijd goed zit. Het maakt niet uit wat je kiest of je nu voor thee en chocola gaat of de advents kalender je maakt elke theeliefhebber blij met een van deze cadeautjes.

Zet de thee of warme chocomel maar klaar en geniet samen met vrienden en/of familie van een gezellige pakjesavond!

Liefs,

Theeboetiek Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Volg ons op social media!

  Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

  Facebook
  Instagram

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

  Volg ons op social media!

  Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

  Facebook
  Instagram

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

  Klantenservice

  Theeboetiek Jolien
  Janninksweg 93
  7513 DH Enschede

  Tel: 06-86150153
  Mail: contact@theeboetiekjolien.nl

  KVK: 78118921
  BTW: NL004846754B90

  Copyright © 2023 - 2024 Theeboetiek Jolien

  [Webdesign by EvoWeb]

  Theeboetiek Jolien
  Janninksweg 93
  7513 DH Enschede

  KVK: 78118921
  BTW: NL004846754B90

  Tel: 06-86150153
  Mail: contact@theeboetiekjolien.nl

  Copyright © 2023 - 2024 Theeboetiek Jolien

  [Webdesign by EvoWeb]