Koop gemakkelijk jouw losse thee bij Theeboetiek Jolien
 0,00 0

Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

 0,00 0

Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Koop gemakkelijk jouw losse thee bij Theeboetiek Jolien
Binnen 1 - 3 dagen verzonden | Gratis sample bij bestelling | Gratis verzending in Nederland vanaf €60

Cadeau op Moederdag

Moederdag blog

Moederdag komt eraan

Jij wilt natuurlijk jouw allerliefste moeder verrassen met een cadeau dat haar hart verovert.

Zoek niet verder, ik heb het perfecte cadeau voor Moederdag voor je samengesteld: een betoverend theepakket dat haar zintuigen zal verwennen en haar een moment van pure ontspanning zal bezorgen. Duik met mij mee in de wereld van heerlijke theeën en prachtige accessoires die jouw moeder verdient.

De magische melange van theeën

Geef je moeder het cadeau van rust en verwenning met een selectie van twee heerlijke blikjes gevuld met 60 gram thee uit mijn assortiment. Eerst hebben we een verfijnde groene thee met jasmijn, perfect om de dag mee af te sluiten en haar heerlijk te laten slapen.

En voor de ochtenden waarop ze een opkikker nodig heeft, hebben we een combinatie van aromatische groene en witte thee met een vleugje cassis, zorgvuldig geselecteerd om haar dag te laten stralen. Met elke slok zal jouw moeder de liefde proeven die in dit pakket is gestopt.

Must-haves accessoires voor een perfecte kop thee

Naast de heerlijke theeën hebben we enkele must-have accessoires toegevoegd om haar theemomenten nog specialer te maken.

Het thee maatschepje, precies afgemeten voor de perfecte hoeveelheid theebladeren, zorgt ervoor dat elke kop een meesterwerk wordt. Het theefilter met lekbakje voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar zorgt er ook voor dat er geen stukjes thee in het glas komen. Het zijn de kleine details die het verschil maken.

Zoete verleiding met kandijgruis en honinglepel

Wat is een heerlijke kop thee zonder een vleugje zoetheid? In dit pakket vind je een zakje met bruine kandijsuiker gruis, brengt een iets caramelachtige  smaak aan haar thee. En voor de liefhebbers van een natuurlijke zoetheid hebben we een prachtige honinglepel toegevoegd.

Laat haar genieten van de zoete verleiding van een perfect gezoete kop thee.

Kortingsbon voor toekomstige verwennerij

En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik een exclusieve kortingsbon toegevoegd, zodat je moeder zichzelf later kan trakteren op meer heerlijke theeën en accessoires. Jouw moeder verdient het om regelmatig verwend te worden, en deze kortingsbon is jouw manier om haar te herinneren aan de liefde die je in elk kopje hebt gestopt.

Een persoonlijk tintje

Voordat je het pakket aan je moeder overhandigt, overweeg om een handgeschreven briefje toe te voegen. Vertel haar waarom ze zo bijzonder voor je is, waarom je haar waardeert en waarom ze dit theepakket verdient. Het zijn de persoonlijke aanrakingen die een geschenk onvergetelijk maken.

Geef liefde in elk kopje thee

Dit Moederdag theepakket is meer dan alleen een verzameling producten; het is een uitdrukking van liefde, zorg en waardering voor de vrouw die altijd voor je klaarstaat. Terwijl je moeder geniet van haar thee, zal ze zich herinneren hoeveel je om haar geeft. Dus, lieve dochters, maak van deze Moederdag een onvergetelijke ervaring voor je moeder met dit hemelse theepakket. Verwen haar en laat haar voelen hoe speciaal ze echt is.

Bestel een hier: Moederdag cadeau

En aan alle moeders daarbuiten: Gelukkige Moederdag! Jullie verdienen alle liefde en warmte die dit theepakket met zich meebrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sylvester Vos schreef:

  Leuke moederdag cadeau set. Het ziet er bijzonder goed uit.

  • Jolien schreef:

   Hoi Sylvester,

   Dank je wel voor je positieve reactie!

   Hartelijke groeten,
   Theeboetiek Jolien

Volg ons op social media!

Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Facebook
Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

Volg ons op social media!

Doe mee aan winacties, ontdek leuke recepten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Facebook
Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ik breng je als eerste op de hoogte van thee nieuwtjes en exclusieve kortingsacties!

Klantenservice

Theeboetiek Jolien
Janninksweg 93
7513 DH Enschede

Tel: 06-86150153
Mail: contact@theeboetiekjolien.nl

KVK: 78118921
BTW: NL004846754B90

Copyright © 2023 - 2024 Theeboetiek Jolien

[Webdesign by EvoWeb]

Theeboetiek Jolien
Janninksweg 93
7513 DH Enschede

KVK: 78118921
BTW: NL004846754B90

Tel: 06-86150153
Mail: contact@theeboetiekjolien.nl

Copyright © 2023 - 2024 Theeboetiek Jolien

[Webdesign by EvoWeb]